Шокуючі кадри. В мережі завірусилося відео, як голлівудська зірка «набирає» 270 кг для ролі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Кожен знімальний день Брендан Фрейзер витрачав чотири години на грим

Голлівудський актор Брендан Фрейзер в цьому році вперше змагатиметься за премію «Оскар». Нагороду артисту може принести роль 270-кілограмового професора літератури на ім'я Чарлі, який викладає онлайн-курси в коледжі і боїться показати себе студентам, яку він зіграв у фільмі Даррена Аронофскі «Кит».

Грати такого великого героя акторові було непросто – кожен знімальний день Брендан витрачав чотири години на грим і занурення у 160-кілограмовий костюм. Компанія A24 на днях поділилася в Інстаграм відео з процесом трансформації Брендана Фрейзера, що вже стало вірусним в мережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Whale (@thewhalemov)

Крім того, заради ролі Фрейзер консультувався зі спеціалістами та кілька місяців працював з тренером з танців, щоб реалістично зобразити рухи людини з надмірною вагою.

Прем'єра картини відбулася на 79-му Венеціанському кінофестивалі у вересні 2022 року, де глядачі аплодували Фрейзеру протягом шести хвилин. Нещодавно актор отримав нагороду за свою роль від Гільдії кіноакторів США. Виголошуючи промову, він ледве стримував сльози.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Whale (@thewhalemov)

Раніше «Главком» писав, що Брендан Фрейзер розповів, як важко прийняв аутизм сина. До слова, саме син Гріффін допоміг актору увійти в образ і поєднатися зі своїм персонажем, замкнутим професором Чарлі: «Він не знає, що таке цинізм. Ви не можете образити його. Він не може тебе образити. Він найщасливіша людина і в моєму житті та житті багатьох інших також є проявом кохання».

Читайте також: Зірка фільмів «Люди в чорному» записав зворушливе звернення до українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: