Шанувальники в шоці від того, де засвітилася Лорак

Ані Лорак
фото з відкритих джерел

Ані Лорак повернулася в Росію та роздає інтерв’ю російським журналістам

Співачка Ані Лорак, яка з початком російської агресії ні словом не обмовилася про війну в Україні, довгий час була відсутня в інфопросторі. Артистка видалила свою сторінку в Інстаграм та відмінила всі концерти в Росії.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Новостной фан-аккаунт AL 💙 (@anilorak_dobro)

Однак вперше за довгий час виконавиця-зрадниця з'явилася в інформаційному просторі – відео зі співачкою у себе в Instagram оприлюднила російська ведуча Альона Жигалова. У ролику Лорак знаходиться в ліфті, куди ніби зовсім випадково заходить телеведуча, яка говорить: «Боже, хто це? Діва повернулася». На що співачка їй відповідає: «Так, це я!». Відео зустрічі опубліковане на кількох фан-сторінках Лорак. Українські шанувальники дуже розчаровані поведінкою Лорак: «До останнього сподівалася, що ви порозумнішаєте», «Кароліно, ви ж з Чернівців, з України, як так можна?», «Все з нею зрозуміло вже давно – запроданка».

Раніше «Главком» писав, що співачка Ані Лорак несподівано згадала, що вона українка. Анонсуючи свої виступи в Європі, артистка назвала себе «найтитулованішою українською співачкою». З жовтня по листопад Лорак планувала виступати у європейських містах – Лемго, Гамбурзі, Дортмунді, Оффенбаху, Празі, Нюрнберзі та інших. Пізніше стало відомо, що концерт вокалістки у Празі скасовано. Ініціативна група української діаспори написала офіційний лист організаторам концертів про недоцільність виступу проросійської співачки у Чехії. Празькі організатори Forum Karlin відповіли у чаті інстаграму, що концерт співачки скасували і афіш вже немає. Виступу Ані Лорак на їхньому офіційному вебсайті також вже немає.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: