Сергій Притула припустив, що станеться, якщо наша влада піде на поступки росіянам

Притула: Росіяни не розуміють, з якою нацією зв'язалися
фото з відкритих джерел

Притула вважає, що краще перетерпіти «при свічках, але без росіян»

Телеведучий та волонтер Сергій Притула виклав на своїй сторінці в Інстаграм емоційне відео, в якому звернувся до українців зі словами захоплення і вдячності.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Сергій Притула (@siriy_ua)

Притула розповів, що йому зараз, як і багатьом українцям, доводиться пристосовуватися до непростих життєвих реалій: «Я не такий щоб і фанат підійматися вище 20 поверху. Дуже люблю ліфти, але їх нині немає». «Зараз допишу це відео і сяду їсти гречку, яка вже не така холодна, як позавчора, тому що холодильник вже другу добу не працює», – пожартував Притула, звертаючись до шанувальників в темряві.

«Скажіть, через те, що немає вдома світла чи немає води, чи вам підніматися високо без ліфта, у когось з вас з'явилося бажання вплинути на владу, щоб вона приступила до перемовин про щось там з Російською Федерацією?  – продовжив телеведучий. – У мене ні, підозрюю, що у вас так само. Більше того, якби раптом наша влада десь пішла росіянам на поступки, я переживаю, що от якраз на це ми відреагували б. Тому дуже смішно, що росіяни досі не можуть зрозуміти, що обстрілюючи нас і очікуючи на певний результат, вони отримують усе з точністю до навпаки. Вони не розуміють, з якою нацією вони зв'язалися».

«Ми всі з вами дуже великі молодці. І ті, хто безпосередньо боронить нашу країну, і так само ми пишаємося нашими комунальниками, нашими енергетиками, нашими лікарями. Усіма, хто в цей непростий час зберігає крутість українського народу, на який фронт не глянь. Тому так, нехай при свічках, але без росіян», – підсумував Сергій Притула.

Тим часом, телеведучий Андрій Бєдняков розповів про українців, які причетні до ракетних обстрілів.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: