Пугачова показала свою компанію в Ізраїлі

Співачка з дітьми виїхала до Ізраїлю
фото з відкритих джерел

Артистка оприлюднила в соцмережі відеоз концерту гурту Акваріум

Російська співачка Алла Пугачова, котра нещодавно з дітьми виїхала до Ізраїлю, на своїй сторінці в Інстаграм розмістила світлину в компанії музикантів Андрія Макаревича і Бориса Гребенщикова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

В соцмережі артистка оприлюднила відео, на якому підспівувала фронтмену гурту Акваріум на його концерті. «Зустріч із Борисом Гребенщиковим, як зустріч зі світлом в кінці тунелю», – написала виконавиця. Пугачова також поділилася фото, на якому сфотографована разом із Макаревичем і Гребенщиковим. Напису під кадром співачка не залишила, лише одні смайлики у вигляді сердець.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Пізніше Макаревич написав на своїй сторінці в Фейсбук: «В Ізраїлі йде надзвичайно насичене культурне життя. Нещодавно вважалося, що ізраїльський глядач не дозволяє собі ходити на концерти раз на місяць. На мій погляд, цей міф спростовано: за короткий відрізок часу пройшов великий тур Максима Галкіна, прем'єра вистави «Я тут» з Анатолієм Білим, концерт Земфіри (пропустив, шкодую), вчора пройшов розкішний концерт БГ із командою, сьогодні – Олексій Кортнєв, завтра приїжджає Вася Обломов. І все відбувається з аншлагами. Фіз.іноагент у захопленні!».

Як відомо, Макаревич в вересні потрапив до списків іноагентів, його звинуватили в тому, що отримує «підтримку» з-за меж Росії. В цьому ж списку є і прізвище Галкіна. Російське міністерство юстиції стверджує, що Галкін веде політичну діяльність та отримує допомогу від іноземного джерела України.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: