Пугачова хотіла показати дітей, а ненароком «засвітила» свої таблетки (відео)

Діти Пугачової та Галкіна
фото з відкритих джерел

Алла Пугачова зняла відео, як її діти збираються до школи

Російська співачка Алла Пугачова, яка нещодавно повернулася в Росію, зняла на відео своїх восьмирічних дітей Лізу і Гаррі під час сніданку. «Школярі мої!» – каже за кадром співачка. «Трудівники мої», – додала згодом. Артистка також пройшлася камерою по обідньому столу, щоб показати продукти, якими снідають діти: випічка, варення, малина. «І мої таблетки», - прокоментувала артистка, розуміючи, що в кадр потрапила упаковка з ліками. Що це за медпрепарати, Пугачова не уточнила. Тим часом її син Гаррі показав свої «вітаміни для розуму» і вітамін D.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Відео на своїй сторінці в Інстаграм оприлюднив чоловік Пугачової – гуморист Максим Галкін. «Привіт із дому. Дітки до школи збираються», – написав артист.

Максим Галкін, який відкрито виступає проти війти в Україні, кілька місяців гастролює за кордоном. Залишивши Росію, чоловік співачки Алли Пугачової встиг дати концерти в Європі, Ізраїлі та Австралії, а нині виступає у Новій Зеландії. А у перервах між виступами Галкін трошки відпочиває. «Класна каталкавийшла у Новій Зеландії», – поділився Максим на своїй сторіні в Інстаграм. Шанувальники артиста радіють за нього: «Таланлива людина талановита у всьому!»; «Розумник. Все встигаєте»; «Класна швидкість»; «Гарного відпочинку»; «Як добре мати можливість подорожувати та займатися улюбленною справою». При цьому багато коментарів написані українською мовою. А одна з шанувальниць звернулася до путіністів, які не втрачають нагоди вколоти артиста: «Заздріть мовчки».

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: