Принц Вільям з дружиною відвели дітей до школи. Бешкетник Луї знову відзначився (відео)

По дорозі в школу
фото з відкритих джерел

 

Принц Луї почав протестувати, коли батько спробував взяти його за руку

Принц Вільям та Кейт Міддлтон відвели дітей до приватної школи Лембрук у Беркширі, де спадкоємці навчатимуться після переїзду родини у Віндзор. Принц Джордж і принц Луї були одягнені в однакову шкільну форму, принцеса Шарлотта з'явилася в блакитному платті. Сама Кейт обрала для цього дня коричневу сукню Rixo у горошок, принц Вільям з'явився у синьому костюмі.

У центрі уваги традиційно опинився принц Луї, який почав протестувати, коли батько спробував взяти його за руку. Принц Вільям погладив сина по потилиці, а Луї струсив його руку.

Раніше стало відомо, що Кейт Міддлтон та принц Вільям переїхали до нового котеджу Аделаїда у Віндзорі. Цікаво, що зараз зовсім поруч із ними перебувають принц Гаррі зі своєю дружиною Меган Маркл, які зупинилися у котеджі Фрогмор під час свого візиту до Великобританії. Однак про зустрічі братів не йдеться: за словами інсайдерів, принц Вільям не має наміру зустрічатися з братом, поки той не випустить свої обіцяні мемуари. Таким чином, він хоче знизити ризики того, що в мемуари потрапить ще якась інформація про королівську родину.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: