Прибери ці чортові речі! Відео різкої поведінки короля стало вірусним

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Інцидент стався під час підписання Чарльзом III прокламації

Король Великобританії Карл III під час офіційного проголошення його королем на засіданні ради престолонаслідування в Сент-Джеймському палаці за допомогою різкої міміки дав зрозуміти помічникам, щоб ті прибрали з його столу канцелярське приладдя. Це сталося під час підписання Чарльзом III прокламації. Момент став вірусним і тепер користувачі мережі активно обговорюють поведінку короля. «Неймовірно характерний момент від короля Чарльза III», – написали користувачі мережі.

«Король такий: «Прибери ці чортові речі зі столу! Чому такий маленький стіл?!» – передбачають в мережі від імені короля його реакцію.  «Королева б ніколи не втратила холоднокровності», – встигли дорікнути в Twitter королю.

Тим часом, попри заборону, Меган Маркл таки прилетіла до Великобританії вшанувати пам'ять померлої королеви. Дружині принца вдалося покласти квіти у Віндзорі. Чи герцогиня була на церемонії проголошення нового монарха – невідомо. Стосунки покійної королеви Єлизавети II і дружиною онука Меган Маркл складалися не найкращим чином. Навіть після смерті монарха її спадкоємець – принц Чарльз, який тепер узяв собі ім'я Карл III, попросив свого сина, щоб його дружини не було на похороні.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: