Президент Чехії з'явився на концерті ТНМК: пив чай з паперового стаканчика

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Фоззі опублікував в соцмережі відео з кавером на пісню «Файне місто Тернопіль» та показав високого гостя

Біля українського посольства у столиці Чехії відбувся патріотичний захід, присвячений боротьбі проти російської агресії. На концерті серед інших був присутній новообраний президент Чехії Петро Павел, який прийшов на зміну прокремлівському Мілошу Земану.

Захід проходив під назвою-гаслом «Чітко бачимо, що треба робити». «Ця річниця, з одного боку, сумна, тому що ми говоримо про війну, яка супроводжується величезними жертвами життів та матеріальних цінностей. З іншого – обнадійлива, бо Україна захищається, їй допомагають країни Заходу», – прокоментував глава держави.

Петро Павел також залишився на виступ гурту «Танок на Майдані Конго». Один з фронтменів ТНМК Олександр «Фоззі» Cидоренко опублікував у себе в соцмережі відео з кавером на пісню «Файне місто Тернопіль» гурту «Брати Гадюкіни». На кадрах видно, що поряд зі сценою стоїть президент Чехії із чаєм в паперовому стаканчику.

«У Празі працював підставкою для мікрофона дитячого хору, а за цим чемно спостерігав президент Чехії Петер Павел. Хорошим буде спогад, хорошим», – прокоментував Фоззі ролик

Читайте також: Телеведучий Мірошниченко зізнався, що отримав повістку та пояснив, чому не на фронті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: