Ні слова про Росію. Пенелопа Крус оскандалилася з заявою про війну в Україні

Підписники в коментарях нагадали акторці, хто напав на Україну
фото з відкритих джерел

Акторка стверджує, що бідні країни страждають через війну в нашій країні, опинившись на межі голоду

Іспанська акторка Пенелопа Крус, у якої більше шести мільйонів підписників у соцмережі, зробила гучну заяву від імені ЮНІСЕФ, нагадавши світу про голод в Африці. У нестачі їжі вона звинуватила не лише посуху, а й війну в Україні. Однак зірка і у своєму відеозверненні не сказала жодного слова про Росію, яка напала на нашу країну.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Своє звернення Крус розмістила в Instagram. У ньому вона стверджує, що бідні країни страждають через війну в нашій країні, опинившись на межі голоду. На це звернули увагу користувачі мережі і розкритикували Пенелопу за неоднозначну позицію.

«Війна в Україні продовжує завдавати страждань тисячам дітей та їхнім родинам. На додачу це впливає на ціну продуктів, і через нескінченну посуху тисячі сімей в таких країнах як Сомалі, Ефіопія, Південний Судан під загрозою. Я з великим сумом дивлюся на фото дітей, які страждають від гострого недоїдання», – заявила Пенелопу Крус.

Підписники акторки пишуть їй у коментарях: «Правильно говорити: – Через напад Росії на Україну», «Запитайте у Росії, навіщо вона розв’язала війну проти України і створила проблеми для всього світу? Росія – країна-терорист!», «Через Росію страждає весь світ, а найбільше страждає Україна».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: