Остап Ступка розповів про «чоловічі розмови» з сином після його розлучення

Остап Ступка каже, що не бачив сина вже більше року
фото з відкритих джерел

Дмитро з родиною виїхав до США ще минулого року

Актор Остап Ступка в програмі ЖВЛ розкрив подробиці про розлучення свого сина Дмитра з блогеркою Поліною Логуновою.

«Я підтримував його, звичайно. Про це у нас були різні чоловічі розмови. Це все відбувалося в телефонному режимі», – каже Остап. Як відомо, Дмитро з родиною виїхав до США ще минулого року, згодом він повідомив у соцмережі, що розлучається з дружиною Поліною. Донька Богдана залишилася жити з мамою.

«Він виїхав ще до війни. Заплановано виїхав ще у вересні 2021 року. У нього були свої плани, які він зараз реалізовує. Фізично я його не бачу вже другий рік», – каже Остап Ступка.

Раніше «Главком» писав, що Остап Ступка повністю підтримав сина у рішенні розлучитися з дружиною: «У нас чоловіча солідарність. Я казав, щоб син заспокоївся і не звертав уваги на жодні можливі випади». Але актор наголосив, що Дмитро дуже нудьгує за дочкою Богданою: «У таких умовах насамперед не повинні страждати діти. Дорослі розберуться між собою. Він добрий батько і робить все для того, щоб підтримувати стосунки».

Остап зізнавався, що йому самому не вдається підтримувати стосунки із онукою. За його словами, з «іншою стороною» він зараз не спілкується, але колись сподівається все надолужити з Богданою. «Так складаються обставини, що зараз це мені не вдається, – зізнався Остап Ступка. – Може, колись згодом ми це надолужимо».

Раніше Главком писав, що актор Дмитро Ступка в інтерв'ю розкрив справжню причину розлучення з блогером Поліною Логуновою: ще в шлюбі вона знайшла іншого. Самій Поліні Логуновій це дуже не сподобалося і вона вибухнула погрозами на своїй сторінці в соцмережі: «Це знищить твою кар'єру. Якщо я додам фото – це знищить тебе як особистість. Якщо я додам рахунки допомоги тобі після всього. Я думала, ти мудріший. Ти вирішив осквернити моє ім'я... Ти завжди мав поганих порадників».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: