Онука секретаря РНБО Данілова знялася у своєму музичному кліпі з відомими артистами

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Співачка випустила роботу, в якій зіграли Бакланов, Цимбалару та Арзуманян

Онучка секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олексія Данілова, співачка Маша Данілова презентувала кліп на пісню «Кайф», в якому знялися відомі актори.

Презентуючи роботу, співачка Маша Данілова подякувала головним героям ролику – акторському подружжю Григорію Бакланову («Спіймати Кайдаша») та Анастасії Цимбалару («Ворожка», «Дівчата») та Араму Арзуманяну («Скажене весілля»).

«Нещодавно я почула таку фразу: «Кажуть, ми живемо раз. Насправді, ми вмираємо один раз, а живемо кожного дня». Хочеться донести своєму слухачеві, що ось цей кожен день не варто проживати даремно. Життя може бути довгим або коротким – ніхто не знає, що для нас підготувала доля. Його потрібно проживати з кайфом, робити те, що хочеться, жити так, як тобі подобається, а не як кажуть. Для мене ця робота максимально про свободу в усіх вимірах і сенсах, головний сенс життя – кайфувати від нього!» – прокоментувала роботу виконавиця.

Маша Данілова – українська молода співачка, переможниця на міжнародному конкурсі фестивалю Sanremo Junior 2022, де отримала спеціальну премію «Кубок Миру» від комітету Юнісеф. Крім музичної кар’єри, Маша активно розвивається у блогінгу. Незважаючи на юний вік, робить підкасти, які користуються популярністю

Раніше «Главком» писав, що співачка Маша Данілова зізналася, як на її творчу кар'єру вплинуло ім'я відомого дідуся, секретаря РНБО України Олексія Данілова. Марія не приховує, що інколи оточуючі прагнуть потоваришувати з нею заради меркантильних інтересів, тому Данілова часто приховує родинні звязки: «Я це дуже сильно відчуваю. У деяких моментах я бачу, коли люди дружать через свої якісь наміри. Але це дуже дивно, тому що треба цінувати людину як людину, а не тому що у неї такі родичі».

Читайте також: Феєрично тупа. Мережу розриває пародія на путіністку Волочкову, яка здала позиції окупантів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: