Ольга Сумська показала, як через вимкнення світла готує вечерю прямо в під'їзді (відео)

фото з відкритих джерел

У ролику Сумська побажала всім українцям триматися

Народна артистка Україниа Ольга Сумська, яка мешкає в центрі Києва показала на своїй сторінці в Інстаграм, як готує вечерю в під’їзді свого будинку після відключння світла через ракетний удар окупантів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ольга Сумська (@olgasumska)

На плитку акторка з чоловіком поставили газовий пальник, зверху – каструлю зі супом. У ролику Сумська побажала всім українцям триматися, та висловила переконання, що українці зможуть подолати ці випробування.

«Страшний день, – пише Сумська. – Співчуття сім’ям загиблих українців у Вишгороді і Вільнянську! Вибухи чули всі кияни, це суцільний жах… Після сьогоднішнього обстрілу Києва і області зрозуміла, що варто все ж запастися найнеобхіднішим…Скажімо, такі балончики з газом, аби приготувати суп, якого вистачить на пару днів. Ми поки без світла і без води».

Раніше «Главком» писав, що Ольга Сумська засвітилася в бабусиному халаті та з віником у руках. На своїй сторінці у соціальній мережі Iнстаграм артистка опублікувала фрагментти з вистави «Повернення блудного батька», де виконує головну роль. Народна артистка перевтілилася у розпатлану жінку середніх років з мінімумом макіяжу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: