Несподівано зникла. Адель здивувала фанатів фокусом під час концерту (відео)

фото з відкритих джерел

Відео магічного трюку стало вірусним в соцмережі

Багаторазова лауреатка «Греммі», співачка Адель виступила у Лас-Вегасі. Своє шоу вона дала в Колізеї Caesars Palace. В одному з номерів британська виконавиця вразила шанувальників фокусом, який здійснила на одному з концертів. Відео моменту, як вона несподівано зникає зі сцени, стало вірусним.

Під час виступу виконавиця здійснила магічний трюк, яки1 вразив її глядачів. Завершуючи пісню Love Is A Game, на Адель посипався дощ з рожевих конфеті, а коли він розвіявся – зірки на сцені не було.

«Уповільнена зйомка чарівного зникнення Адель наприкінці шоу», – підписано кадри. Ролик з магією на концерті Адель швидко поширився у мережі.

У театрі The Colosseum виконавиця даватиме концерти до 25 березня 2023 року. Найдешевші квитки на останній ряд коштують $670. Але на спеціалізованих сайтах їх перепродують в десять разів дорожче. Проте навіть попри таку ціну на квитки, їх активно розкуповують. Все через те, що Адель тривалий час не була в турі та не давала публічні концерти. За перший ряд відданим фанатам доведеться заплатити $46 тис. (1 млн 700 тис. грн), іншого виходу, якщо сильно хочеться потрапити на концерт – немає, оскільки квитки були розкуплені за лічені хвилини після відкриття продажу. Спочатку вони коштували від $86 до $681. Загалом Адель відіграє 32 концерти в рамках свого чотирьохмісячного туру.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: