На українську співачку напала неадекватна росіянка в Молдові (відео інциденту)

Співачка SHADU: «Слава Росії» лише у складі України
фото з відкритих джерел

Співачка SHADU емоційно звернулася до росіян

Співачка SHADU на своїй сторінці в соцмережі розповіла, що на неї в Молдові напала росіянка. Артистка опублікувала в Інстаграм відео інциденту, в якому видно, як агресивна незнайомка обливає її кавою і лізе битися.

Співачка розповіла, що неприємний інцидент стався у парку перед зйомкою відео на пісню Stand with Ukraine. «Вранці у мене мали бути зйомки. Знімати мали у парку під пісню Stand with Ukraine. Як ви знаєте, під цю пісню ми завжди робимо щось креативне – то ми маємо ліхтарики, то димові шашки. Сьогодні задум був такий: у кадрі мав бути мій собака і прапор України. Ось ми з собакою стоїмо, чекаємо режисера і дивіться, що сталося», – розповіла співачка.

«Вали у свою хохляндію. Слава Росії, зрозуміло? Ти що бл#дь знімаєш?» – кричить прихильниця кремлівської політики у відео.

«Знаєте, коли ці любителі руського міра пишуть тобі у соцмережах, ти вже якось звик. Але коли ти зустрічаєш їх на вулиці, коли вони нападають на тебе лише тому, що ти українець, і тому, що маєш український прапор, це зовсім інше. Зараз я хочу звернутися до всіх росіян, ви, кацапські вибл#дки, ви дно, ви перегній, після того, що ви зробили з моєю країною, ви не маєте права на існування, ви не маєте права відкривати свій поганий рот. Ви не маєте права підходити до нас, українців. Ви не маєте права тепер жити у 21 столітті. «Слава Росії» лише у складі України. У мене все», – підсумувала SHADU.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: