Навчимо батьківщину любити. Держдума вимагає забрати все майно у Земфіри через нову пісню

Земфіру визнали іноагентом в середині лютого
фото з відкритих джерел

Співачка випустила новий сингл Podnha

Депутати Держдуми вимагають позбавити всього майна в Росії співачку Земфіру після виходу її нової пісні Podnha.

За даними телеграм-каналів, у виконавиці є двокімнатна квартира в Москві. Крім того, на Земфіру Рамазанову у столиці зареєстровано нежитлове приміщення на Магістральній у Хорошівському районі площею 134 кв. м. Воно нині пустує. Також співачка має ділянку в Башкирії, звідки родом, площею вісім соток з двома будинками, в яких живуть найкраща подруга померлої матері зірки і дружина її загиблого брата. Крім того, співачка, що переїхала до Франції, залишила в Росії два автомобілі.

На днях Земфіра випустила новий сингл Podnha. Зважаючи на все, у назві зашифровано слово «Батьківщина». У пісні Земфіра називає Батьківщину «захворілою, поріділою і онімілою, божевільною», а також порівнює Росію з «розгубленим птахом, що полетів». У кліпі люди зображені у вигляді блоків із гри «Тетріс», а позначку про статус іноагенту озвучила близька подруга Земфіри, актриса Рената Литвинова. У тексті пісні рефреном повторюється фраза: «Мы научим тебя, сука, родину любить».

Нагадаємо, Земфіру визнали іноагентом в середині лютого. У Мін'юсті стверджують, що вона відкрито «виступала на підтримку України та проводила концерти у недружніх країнах із закликами проти спеціальної військової операції, а також отримувала підтримку від іноземних джерел».

Читайте також: Кращі квіти для росіянок – на могилах. Ані Лорак обурила мережу заявою про важкі часи

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: