Міністр оборони Китаю подарував Лукашенку чайний сервіз (відео)

Глава Міноборони Китаю Лі Шанфу з білоруським диктатором Олександром Лукашенко
фото: скріншот з відео

«Бо краще китайців краще їх робити ніхто не вміє. Ваш досвід ми обов'язково задіємо»

Білоруський диктатор Лукашенко отримав чайний сервіз від міністр оборони Китаю Лі Шанфу. Про це повідомляють пропагандистські медіа.

«Бо краще китайців краще їх робити ніхто не вміє. Ваш досвід ми обов'язково задіємо», – сказав Лукашенко у відповідь на подарунок.

Користувачі мережі почали захоплено обговорювати подарунок, який азіатський гість зробив Лукашенку. 

Міністр оборони Китаю подарував Лукашенку чайний сервіз (відео) фото 1
Міністр оборони Китаю подарував Лукашенку чайний сервіз (відео) фото 2
скріншот коментарів

Користувачі соцмереж думають, що Лукашенко навмисно образив китайських гостей, заявивши, що навчить білоруських майстрів виготовляти порцеляну за тисячолітнім досвідом китайських майстрів. У всякому разі, такий подарунок викликав іронію та глузування.  

Нагадаємо, що міністр оборони Китаю Лі Шанфу з триденним візитом прибув до Білорусі. Головною ціллю візиту міноборони Китаю є зміцнення зв'язків з союзниками Росії, оскільки країни-члени НАТО зміцнюють безпеку кордонів з нацією.

Зазначається, що візит збігається з посиленням закликів з боку Польщі та країн Балтії посилити охорону кордону, посилаючись на присутність російських найманців, які втекли в Білорусь, а також на поновлені спроби президента Білорусі Олександра Лукашенка спровокувати напруженість, відправляючи мігрантів на кордон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: