Співачці Корольовій прилетіло від українців за пісню про мир: Нічого не шкребе, Наташа?

Родина Корольової, на відміну від неї, підтримує Україну в протистоянні з сусідньою державою-терористом
фото з відкритих джерел

Людмила Поривай поздоровила дочку, яка підтримує Путіна, з прем'єрою пісні про мир

Мама колишньої киянки, співачки Наташи Корольової, котра публічно підтримує війну, яку Росія веде в Україні, на своїй сторінці в Інстаграм поздоровила дочку з прем'єрою нової пісні. Ймовірно жіночка розмріялася, що підписники її сторінки порадіють разом з нею, але щось пішло не так.

Співачка Корольова, яка вже десятиліттями асоціюється виключно з хітами про жовті тюльпани, вирішила оновити свій творчий гадероб, але чи то грошей не вистачило на щось пристойне, чи то смак, як часто буває з цією співачкою, вкотре підвів, але композиція вийшла дуже не дуже. «Прорасту в твоем сердце розами», «твою душу губами бесконечно целуя», – виводить співачка на тлі дешевих декорацій та примітивного сценарію.

Тим часом на сторінці співачки в ютуб, де презентована пісня, в коментарях тиша та благодать: «Прекрасна пісня зі змістом», «Актори чудово відобразили сенс пісні: любов до сім'ї, дітей, один одного і до нашої спільної планети. Вітаю з прем'єрою!», «Дорога Наташечка, дякуємо!», «Наша красунечка». Не виключно, що незручні співачці коментарі помічники видаляють.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Luda Poryvai (@mama_luda_star)

А от на сторінці мами Корольової в Інстаграм розігралася буря обурення. «Доця! З прем'єрою! Миру нам усім! І частіше обіймаєте своїх близьких!» – написала Людмила Поривай. Коментатори відповіли: «А доця ваша живе з виродком, який підтримує вбивство українців», «А що ваша доця робить для миру?», «Цинізм зашкалює, доця підтримує війну та вбивства ні в чому невинних людей», «А як там у душі? Нічого не шкребе, Наташа?», «Там тільки шкребе, щоб Тарзан наліво не втік», «Думаю, що нічого не шкребе у цієї доці».

Читайте також: Зірка «Голосу країни» переміг в телешоу «Голос Литви»: що відомо про співака

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: