Мадонна знялася для азербайджанського глянцю та шокувала деталями

фото з відкритих джерел

Під час перформансу артистка ледве пересувалася в високих черевиках

Американська співачка Мадонна знялася для азербайджанського журналу Nargis, де постала у незвичайному вигляді. Виконавиця одягла білі корсет зі спідницею і вуаль, що повністю закриває обличчя. Образ вийшов епатажним через лякаючі деталі – руки, ноги та обличчя ляльок, які прикрасили не лише фігуру зірки, а й її шию.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NARGIS (@nargis_magazine)

Під час перформансу артистка вигиналася у незвичайних позах і ледве пересувалася в високих черевиках. Команда проекту розповіла, що так вони продемонстрували позицію співачки, яка говорить про неважливість віку.

Як зазначають у журналі, таким чином співачка прагне показати, що вік не має значення. Будь-яка людина може з'являтися у відвертому вбранні. «Мадонна доводить, що її 60 років – це новий цикл її життя. Ви не помічаєте цифри, поки зберігаєте молодість душі та розуму. Поп-діва з'являється у брендах та кампаніях, які, як можна припустити, не підходять для її покоління, але Maison Margiela (марка одягу, в якій знялася співачка) не погодиться із цим»,  – повідомляється на офіційній сторінці видання в Інстаграм.

Раніше «Главком» писав, що стала відома справжня причина скасування зйомок фільму про Мадонну. Днями стало відомо про припинення зйомок біографічного фільму про Мадонну з Джулією Гарнер у головній ролі. Тоді причиною таких змін пояснили зайнятістю артистки, мовляв, співачка не могла працювати над проектом через світове турне. Однак джерела з Universal Pictures розповіли The Sun, що виробництво заморозили через скандальну поведінку Мадонни.

Читайте також: Реальна містика. Дружина Кузьми Скрябіна – про загадкові знаки після смерті музиканта

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: