Лукашенко розказав про мрію, яку йому поламала теща

фото з відкритих джерел

Білоруський президент каже, що не бачив себе істориком – теща змусила

Білоруський диктатор  Олександр Лукашенко під час однієї з нарад заявив, що в молодості не збирався вступати на історичний факультет, проте на його рішення вплинула теща. Про це стало відомо з відео, опублікованому в телеграм-каналах.

«Я не бачив себе істориком – теща змусила. Я хотів бути журналістом, на факультет журналістики готувався. Теща (майбутня) сказала: «Ні, не треба це, ти будеш хорошим істориком – йди складай іспити», – розповідає Лукашенко.

Білоруський президент також зазначив, що не шкодує, що прислухався до думки близьких і висловив подяку своїй тещі за пораду. «Я думаю: ну гаразд. Може, й правильно», – прокоментував своє рішення президент Республіки Білорусь.

В результаті Лукашенко став студентом історичного факультету Могилівського педагогічного інституту за спеціальністю «вчитель історії та суспільствознавства», який закінчив 1975 року. 1985 року Лукашенко також заочно здобув економічну освіту в Білоруській сільськогосподарській академії у місті Горки Могилівської області за спеціальністю «економіст-організатор сільськогосподарського виробництва».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: