Ксенія Мішина станцювала перед камерою в спідньому та засвітила шикарну фігуру

фото з відкритих джерел

Акторка виклала в соцмережу відео, на якому показала, що робить, коли прокидається

Акторка Ксенія Мішина, яка зараз перебуває на зйомках у Хорватії, на своїй сторінці в Інстаграм виклала відео, на якому показала, як розпочинається її ранок.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kseniia Mishyna 🇺🇦 (@misha.k.ua)

В ролику артистка та головна героїня одного з сезонів «Холостячки» танцює у спідньому. «Знаєш, так чудово прокидатись кожен день», – підписала Ксенія пост в Інстаграм. За кадром звучить трек виконавця CHEEV «Гарно так».

Тим часом, співачка Наталя Могилевська, яка нині знаходиться в Києві, подарувала підписників іншим відео. Могилевська розмістила в Інстаграм ролик, де демонструє, як з пластикової пляшки зробити кран. У ролику Могилевська бере пластикову пляшку, наповнену водою, робить у нижній частині тари дірку ножем. Коли треба помити руки, необхідно трошки відкрутити кришку, і тоді вода з того місця, де зроблений прокол, почне литися. Коли закриваєш кришку, вода зупиняється.

Раніше Наталія Могилевська демонструвала шанувальникам, як скласти безперебійну лампочку, яка за словами артистки, працюватиме безперебійно цілий рік. Такі мінісвітильники у виконавиці розставлені по всьому будинку. Виготовити їх просто: необхідно мати батарейки, фольгу та трьохвольтові лампочки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: