Ксенія Мішина про хибний образ українців, що склався в іноземців: Такі бідні приїхали

Скриншот відео
фото з відкритих джерел

Акторка Ксенія Мішина під час війни їздила на зйомки до Бельгії

Акторка Ксенія Мішина, яка під час війни на їздила на зйомки до Бельгії, розповіла, який образ українців склався у іноземців. «Через місяць після початку вторгнення я сіла в машину і поїхала, бо зйомки були заплановані набагато раніше. Я вже про це розповідала: дивилася в дзеркало заднього виду, бачила дві валізи великі і моя дитина, і просто розуміла: «Все. Це все, що в мене є. Я можу повернутися взагалі в руїни чи взагалі не повернутися. Ми ще взагалі не розуміли, що буде з нашою країною, і ти ніхто, ти там ніхто», – пригадує актриса в бесіді з журналісткою та блогером Діаною Глостер.

Мішина каже, за кордоном треба весь час голосно дякувати про допомогу, так прийнято: «Дякую, велике вам дякую, Боооже, ви нас врятували! Велике вам дякую!» – там всім це треба. Мене просто іноді нудило від цього. Я – людина. Я ішла дохєріща років до цього, щоби прийти, і про мене сказали: «В мене класна людина сьогодні». Там ти ніхто. І там тобі треба: «Дякую! О, як класно, що ви мені допомогли!» Звісно, ми всі вдячні за те, що це відбувається, але все одно я відчула таку історію, що ми такі нещасні приїхали».

Актор розповіла про випадок, який стався з нею на одній з парковок: іноземця  вразило її авто: «Дивись, крута тачка! З України. А нам тут усім розповідають, що вони такі бідні приїхали, а насправді не бідні і не нещасні». «Таке відчуття у всіх склалося, що ми ось такі приїхали. Звісно, трагедія в країні. І ми всі дякуємо, що нам допомагають. Але все одно ми круті, ми крута країна, і в нас стільки крутих штук, що там, в Європі тільки мріяти про це», – додала Ксенія.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: