Козловський визвірився на Рудницьку: Їй в житті чогось не вистачає

фото з відкритих джерел

Співак емоційно прокоментував звинувачення, що його несправедливо нагородили орденом

Співак Віталій Козловський влітку отримав від президента Зеленського орден «За заслуги» ІІІ ступеня. Після цього на виконавця посипався шквал критики – артисту згадали виступ у Росії на 9 травня кілька років тому. В программі ЖВЛ співак емоційно прокоментував звинувачення.

Нагадаємо, колега Козловського – Анжеліка Рудницька в одному з своїх інтервю висловила розчарування через те, що Віталію присвоїли орден. «Або ще один «герой» української музики – Віталій Козловський. Я з болем і жалем говорю про цих людей, бо ми разом виростали і формувалися. Співали на одній сцені, реготали в одних гримерках, сумували разом. І зараз для мене ці артисти нічим не кращі, від тих, що співають в Росії. У 2018 році Віталій Козловський на День перемоги в Москві виступав. Владу це не зупинило, і вони йому теж дали орден», - розповідала Рудницька.

Анжеліка пригадала також, що в 2017 році виконавець поїхав з квітами до ексмера Слов'янська Нелі Штепи, яка підтримала окупантів. Коли її посадили під домашній арешт, артист поїхав до неї з величезним букетом, і заявив, що його вразила її особиста історія, однак після шквалу критики видалив світлину з соцмережі.

У програмі ЖВЛ Козловський наголосив, що поки не забирав орден від президента. Утім, він готовий його подарувати Рудницькій: «У мене того ордену немає. Мені його ніхто не давав, і я не спішу його брати. Він мене сьогодні не зігріє, він мене сьогодні не нагодує. Тому я був би готовий Анжеліці Рудницькій цей орден просто подарувати. Можливо, їй в житті чогось не вистачає, якихось відзнак», - каже Козловський.

Співак також відповів своєму колишньому продюсерові Ігорю Кондратюку, який запропонував продати орден та віддати йому борг: «Вже 10 років минуло… Кошмарить мене вже 10 років, замість того, щоб взяти свою мудрість і влаштувати своє нормальне життя, а не всюди токсично розповідати коментарі про всіх довкола. І він зараз дає мені пораду: іди продай медаль? Я прийду до нього, кину ту медаль йому в писок, хай сам продає ту медаль і забирає собі ті гроші, кінчений!».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: