Корольова погризлася з російськими фанами через український прапор

Артистка виступила у синьо-жовтих кольорах на концерті у нічному клубі Москви
фото з відкритих джерел

Підписники співачки в соцмережі закидали співачку гнівними коментарями

Колишня киянка та російська співачка Наташа Корольова, яка з початку війни і словом не обмовилася про трагедію в Україні, розбурхала своїх фанатів: її виступ в російській столиці ледь не закінчився скандалом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Наташа Королева ❤ Fan Zone (@koroleva__ru)

Артистка виступила у синьо-жовтих кольорах на концерті у нічному клубі Москви. Ролик номеру виставили на одній із фан-сторінок Корольової.

«Дружина Тарзана не побоялася вийти на публіку у синій сукні. Під час виконання хіта «Жовті тюльпани» дівчата з підтанцівки розмахували жовтими стрічками. Все це нагадувало прапор України. Момент овацій потрапив на відео», «У шанувальників Наташі колірна палітра викликала багато запитань. Фанати поспішили залишити свої припущення під постом Корольової. Багато з них розпізнали прихований натяк на політичні погляди виконавиці», – пишуть російські ЗМІ.

Підписники співачки в соцмережі також закидали співачку гнівними коментарями. «Плаття синє та жовті прапори, все підібрано», – розкрила «тайний задум» артистки одна з шанувальниць. «У вас у голові не те підібрано», - несподівано відповіла на цей закид сама Корольова.

Раніше «Главком» писав, що російська преса вибухнула «сенсаціями» про те, що Корольова «погладшала до невпізнання». Колишня українка, яка затято мовчить про війну в Україні, стараючись  довести росіянам, що вона своя, а її чоловік взагалі з трусів вискакує, емоційно розповідаючи про вдавані успіхи російської армії на фронті, так і не стали своїми в рашистській країні. 

Читайте також:

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: