Кондратюк про звірства на окупованій Херсонщині: Виламують двері й займають квартири

Ігор Кондратюк каже, що має зв'язок з ріднею
Фото: УП

 

Ігор Кондратюк каже, що нині на Херсонщині «нічого не дано, окрім виживання»

Продюсер Ігор Кондратюк, який народився та виріс на Херсонщині, розповів в інтерв'ю для ютуб-каналу Rostyslove Production про родичів, які залишаються на тимчасово окупованій території.  

За словами відомого телеведучого, окупанти самовільно заселяються в житло українців, котрим вдалося вирватися з окупації: «Росіяни та іранці-інструктори, до речі, займають квартири, будинки, не питаючи, де людина, чи виїхала вона. Виламують двері. Спочатку ходили робили обхід, ставили літери Z, коли ще Росгвардія заходила до населеного пункту та перевіряла будинки. Хтось відчиняв, хтось не відчиняв – ламали двері й спокійно йшли. Зараз там масове заселення незаселених житлових приміщень. Або навіть заселених, але не власниками. Я знаю такі випадки. Там правда жесть».

Ігор Кондратюк каже, що має зв'язок з ріднею: «Зв'язок з ними є по вайберу і телеграму, іншого не дано. І нічого не дано, окрім виживання. Чекають на ЗСУ. Херсонщина – це взагалі не проросійська територія, хто б що не казав. Такого не було і не буде».

Раніше «Главком» писав, що телеведучий та продюсер Кондратюк розмістив у соцмережі відео, де показав, що рашистські «визволителі» зробили з його малою батьківщиною.

«Це найкраще село України для мене – Заградівка на півночі Херсона. У якому я прожив до майже шести років. У будинку діда по мамі Федора Зінченка. Крайній будинок біля проходу на річку та стадіон. Дід працював ветеринаром, їздив на коні, і давав мені тримати віжки (ми називали їх «вожі»). Влітку вдосвіта він мене тягнув на Інгулець. Ловив рибу, а я досипав у човні... У цьому селі могила моєї мами, бабусі, діда та багатьох найближчих родичів. Бажаю російським нацистам, щоб усі їхні «малі батьківщини» стали такими самими, як дідова Заградівка зараз! Чи, Цукерберг, таке побажання – «мова ненависті»? Саме існування путінської Росії зараз – це суцільна «мова ненависті»! Рашисти – покидьки планети Земля».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: