Колегу Урганта хочуть посадити на п’ять років за пісню

Гудков и Ургант
фото з відкритих джерел

Олександр Гудков висміює росіян та їхні недалекі погляди

Російського коміка Олександра Гудкова можуть посадити на п’ять років за кліп-пародію на пісню Shaman «Я русский!». Версія Олександра отримала назву «Я узкий». Кліп на ютуб з’явився менше тижня тому і вже зібрав понад 2 млн переглядів.

У своїй версії Гудков висміює росіян та їхні недалекі погляди. Голова Цивільного комітету Росії Артур Шликов написав звернення до Генпрокуратури, в якому вимагає  поршити проти артиста кримінальну справу. Російські пропагандисти хочуть, щоб коміку виписали штраф до 500 тис. або ув’язнили терміном від двох до п’яти років. А акторка Яна Поплавська, що зіграла головну роль у відомому фільмі «Червона шапочка», вважає, що «таке знущання – це початок кінця». Актриса заявила, що такі як Гудков «довгий час крутилися на телебаченні, їли та пили в нашій країні та заробляли на російській аудиторії». А за підсумками, «коли настав час підтримати Росію, повернулися спиною, показавши свою зрадливу натуру у всій красі». Тим часом, тележурналістка Ксенія Собчак написала у соцмережі: «Господи, як я люблю Гудкова. Це дуже смішно». Коли стало відомо про скаргу до СК, вона відгукнулася: «Іноді мені здається, що це все поганий сон, я прокинусь і все буде нормально». У коментарях на ютуб багато інтернет-користувачів дякують коміку за гумор і називають його роботу «ковтком свіжого повітря».

Сам Гудков після повідомлень про звернення до прокуратури назвав таку реакцію «онлайн-доносом». Варто зазначити, що гуморист чітко окреслив свою позицію щодо повномасштабної війни в Україні. 24 лютого комік написав у соцмережі, що йому соромно за те, що він народився цього дня.

Олександр Гудков – російський телеведучий, шоумен, сценарист, гуморист і актор. Учасник шоу та креативний директор шоу «Comedy Woman». Був капітаном команди КВК «Федор Двінятін». Учасник творчого колективу телепередач «Вечірній Ургант».

Читайте также:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: