Кохання під час війни. Макс Барських та співачка ETOLUBOV презентували спільну пісню

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Це чуттєве послання до всіх українських пар, яким вдалося попри численні обставини знайти чи зберегти кохання

Співак Макс Барських презентував нову роботу «Римую» у співпраці з артисткою ETOLUBOV (справжнє ім'я – Любов Фоменко), яку називають музою Алана Бадоєва. Це пісня про почуття, які не в змозі загасити навіть війна.

Спільна пісня Макса Барських та ETOLUBOV – це чуттєве послання до всіх українських пар, яким вдалося попри численні обставини знайти чи зберегти своє кохання.

Сьогодні мільйони українців розлучені відстанню. Єдиний зв'язок з коханими, що в нас лишається – це екрани мобільних телефонів. «Римую» – пісня про всіх, хто плекає свої почуття, не зважаючи на випробування відстанню», – прокоментувала роботу Любов Фоменко. 

«Сьогодні війна йде на всіх фронтах. У музиці важливо, щоб українське слово та рима знаходили нову форму, стаючи ближчими до сприйняття сучасної молоді, – каже Макс Барських. – Разом з Любов'ю ми прагнули створити чуттєвий і водночас по-справжньому український поп-трек. Я переконаний, що наша мова може і має звучати сучасно».

Виконавці також впевнені, що музика повинна не лише духовно лікувати та зцілювати, але й допомагати доброю справою. Тому, весь прибуток з монетизації від переглядів та прослуховувань «Римую» буде перерахований до благодійного фонду DOLI, який заснувала ETOLUBOV для допомоги постраждалим від війни українським сім’ям.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: