Катрін Денєв знялася в рекламі у колишнього Мадонни

Героями рекламної кампанії стали Рамі Малек та Катрін Денєв
фото з відкритих джерел

Режисер Гай Річі зняв рекламу годинника Cartier з Катрін Денєв і Рамі Малеком

Режисер Гай Річі зняв рекламу нового годинника Tank Française для ювелірного бренду Cartier. Головними героями рекламної кампанії стали актор Рамі Малек та культова французька кінодіва Катрін Денєв.

Для реалізації ідеї було задіяно 88 технічних фахівців, перукарів, візажистів та інших помічників. Під час зйомок було зроблено понад 26 тисяч фотографій.

У відео можна знайти посилання на легендарні фільми за участю актриси. Малик і Денев потрапляють у різні епохи та зустрічають одна одну, перетинаючи паризький міст Олександра III.

Ідея цього ролика – фантазія про перехід моста з одного берега на інший, по суті, метафора часу. «Я не хотів надто буквально переказувати цю історію і вважав за краще додати фантазійний елемент, який передає зустріч із кіно, роблячи фільм особливим», – каже Гай Річі.

Засновник бренду Cartier Луї Картьє вперше представив модель Tank у 1917 році. Вони стали інноваційними на той час, оскільки ювелір замінив класичний круглий циферблат лаконічним прямокутником. За всю історію годинник видозмінювався лише кілька разів: версія Française з'явилася в 1996 році. Від класичної версії Tank вони відрізняються подовженими бічними сторонами корпусу та квадратним циферблатом.

Читайте також: Зірку Венздей звинуватили у згвалтуваннях: накачував жертв алкоголем та наркотиками

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: