Кароль показала залаштунки Євробачення: зустріч з Саніною, Русланою та Данилком

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Відповідне відео Тіна Кароль розмістила на своєму ютуб-каналі

Співачка Тіна Кароль, яка виступатиме у Ліверпулі у фіналі Євробачення, записує відеозвіти про конкурс. Черговий ролик виконавиця присвятила моментам, що відбувається за лаштунками конкурсу. Відповідне відео Тіна Кароль розмістила на своєму ютуб-каналі.

У Британії Тіна Кароль зустрілась з зірковими колегами: Юлією Саніною, Русланою та Андрієм Данилком. Виконавиця також ознайомитися з локацією та провела саунд-чек.

Нагадаємо, раніше співачка публічно заявила, що в неї виникли проблеми з її виступом на Євробаченні. «Змінили номер… Першу частину трішки, бо виникли проблеми. Став ще кращим. Якщо доля кидає виклик – сприймай це і дій. Не бійся нічого раніше, ніж це станеться», – написала Тіна в соцмережі.

Виконавиця також поділилася враженнями від першого півфіналу Євробачення-2023. який відгремів 9 травня. За словами артистки, її просто підкорили виступи колег з України: «Номер Alyosha – просто фантастика. Саніна – теж моя любов. Просто чарівна, вистояла на рівні! Пишаюсь. Як представлена Україна на чужій сцені – велика вдячність».

Читайте також: Фаворитку Євробачення знову звинуватили в тому, що сплагіатила пісню української співачки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: