Юлії Тимошенко – 62. Несподівані фото та відео політикині

фото з відкритих джерел

Колишній прем'єр-міністерці України та лідерці партії «Батьківщина Юлія Тимошенко вчора виповнилося 62 роки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юлія Тимошенко (@yulia_tymoshenko)

Тимошенко, образ якої неможливо уявити без акцентних речей яскравих та насичених відтінків, із початком війни почала одягатися по-іншому: тепер її речі – переважно чорного кольору. Тимошенко з'являється на всіх заходах без аксесуарів – сережок, каблучок, а також відмовилася від стильних окулярів. Змінилася і зачіска. Останнім часом вона віддавала перевагу більш романтичним версіям –  з'являлася на публіці з розпущеним волоссям. Або збирала їх у практичний пучок. Тепер Тимошенко повернулася до легендарної зачіски – коси, заплетеної довкола голови.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юлія Тимошенко (@yulia_tymoshenko)

Юлія Володимирівна не так ретельно, як раніше, стежить за зачіскою, на деяких фотографіях видно пасма, які вибиваються із «загального малюнка». Але, зважаючи на те, що такі знімки «допущені» на офіційну сторінку політика в соцмережах, «відполірована» зовнішність для Тимошенко – зараз не головне.

Наприкінці року минулого року Тимошенко підірвала мережу, розмістивши на своїй сторінці у Facebook ролик, у якому її знято під час гри на барабанах. «Приймаємо замовлення на новорічні вечірки! Дорого!» – підписаний ролик. Цей ролик переглянуло понад 330 тис. користувачів мережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юлія Тимошенко (@yulia_tymoshenko)

Кілька місяців на особистій сторінці в Інстаграм розмістила світлину, на якій її знято у робочому кабінеті. Тимошенко позує в кадрі з пиріжком із McDonald's. «Пиріжок із вишнями – гарант працездатного вечора!» – підписала вона фото. Однак українці захейтили Юлію Тимошенко за пиріжок із McDonald's.

Влітку Тимошенко прорекламувала ковбасу. Лідерка ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час візиту до Черкас відзначила ковбасну з назвами «Бандерівська» та «Смерть москалям». У своєму Facebook вона опублікувала відео. А в квітні Юлія Володимирівна взяла до рук сокиру та заговорила про смерть Путіна.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юлія Тимошенко (@yulia_tymoshenko)

В кінці лютого політикиня засвітилася на київських вулицях з автоматом.

Де і як Юлія Тимошенко святкуватиме день народження – поки невідомо. Однак нещодавно журналісти помітили лідерку партії «Батьківщина» та її зятя Артура Чечоткіна у столиці Австрії Відні. Про це йдеться у розслідуванні журналістів «Української правди» під назвою «Батальйон Відень». За інформацією ЗМІ, донька Тимошенко Євгенія з родиною наразі мешкає в Дубаї.  Нагадаємо, донька Юлії Тимошенко вдруге Євгенія вийшла заміж 2014 року за бізнесмена Артура Чечоткіна (займається нерухомістю). У 2016 році у пари народилася донька Єва, у 2019 році вони стали батьками хлопчика, якого назвали Давид, а у кінці 2020 року на світ з'явився їхній третій нащадок – Адам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: