Ірина Аллєгрова заспівала про окупантів, назвавши їх «защитниками» та «мальчиками»

Пісня про вбивць отримала назву «Возвращайтесь домой, мальчики»
фото з відкритих джерел

Росіяни аплодували пропагандистській композиції стоячи

Любителька «молодших лейтенантів», російська співачка Ірина Аллєгрова заспівала про війну з Україною. Виконавиця, яка підтримує кремлівську політику, виступила на «Пісні року» з піснею, яку присвятила російським окупантам. Про це пишуть росЗМІ.

Російських вбивць, насильників та грабіжників виконавиця назвала «переможцями» і «героями». Доспівавши композицію артистка пішла за лаштунки, а глядачі, як пишуть росЗМІ, продовжували аплодувати стоячи. Багато хто «ледве стримував сльози гордості».

Пісня про вбивць отримала назву «Возвращайтесь домой, мальчики». Зокрема там є такі слова:

«Возвращайтесь домой, мальчики,

Мы вас ждем, и за вас все молимся.

Просим помощи у всех ангелов

уберечь, сохранить и вернуть домой.

Возвращайтесь домой, милые,

Мы вас любим и ждем, любимые

Вы защитники нашей родины

и пусть хранит вас Господь».

Раніше «Главком» писав, що Ірина Аллєгрова збирає гроші на безпілотники російським окупантам. Як розповіла пресі пропагандистка Маргарита Симоньян, з нею зв'язалася Аллєгрова і запевнила, що вона повністю на боці тих, хто залишився в Росії. А з колегами, що емігрували, мовляв, більше не хоче мати нічого спільного.

Про цей діалог Симоньян розповіла у програмі Соловйова. «Ірина Аллегрова дзвонить учора Тиграну на телефон, а чоловік був в іншій кімнаті, я взяла слухавку. Вона каже: «Ой, Маргарите, ще краще, що ти. Я подзвонила, щоб сказати вам із Тиграном, щоб ви знали, що я не з ними. Щоб ви випадково не подумали, що ці всі (не будемо перераховувати) – і ми всі з ними. Я хочу, щоб ви і народ знали, що я зі своїм народом, я в іншому таборі, я не з усіма цими», – переказала телефонну розмову пропагандистка.

У свою чергу Соловйов повідомив в ефірі своєї передачі, що співачка розповіла йому, що збирає кошти на допомогу Донбасу, а також на купівлю безпілотників і тепловізорів для російських солдатів.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: