Іглесіас виклав відео, на якому цілується з шанувальницею та нарвався на критику

Енріке Іглесіас
фото з відкритих джерел

У коментарях підписники нагадали, що у Енріке Іглесіаса є кохана

Енріке Іглесіас опублікував на своїй сторінці в Інстаграм відео свого поцілунку з прихильницею, яка прийшла на його концерт у Лас-Вегасі. На відеозаписі видно, як співак спочатку цілує фанатку в щоку, поки вона робить спільне селфі, але потім дозволяє їй поцілувати себе в губи і палко обіймає під здивовані вигуки натовпу.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

У коментарях підписники розкритикували Енріке. Незважаючи на початкову спробу зірки ухилитися від поцілунку, шанувальники висловили подив у зв'язку з тим, що співак лише дозволив собі зайве, але ще й виклав відео зі неоднозначним моментом у соцмережу. Багато хто нагадав Іглесіасу, що він одружений, і порадили йому частіше публікувати в соцмережі фотографії зі своєю коханою російською тенісисткою Ганною Курниковою.

Втім, подібною поведінкою Енріке відзначився не вперше. Раніше він уже виправдовувався перед журналістами за пристрасні поцілунки з шанувальницями.

Ганна Курнікова та Енріке Іглесіас разом уже майже 20 років. З чуток, вони одружилися, але офіційного підтвердження цієї інформації немає. Пара виховує трьох дітей: сина Ніколаса та дочок Люсі та Машу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: