Гурт Мюслі Ua видав зухвалу колаборацію з президентом США Джо Байденом

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Музиканти від початку заснування гурту не показують обличчя, а також ніхто не знає їх імен

Гурт Мюслі Ua здивував слухачів колаборацією з президентом США Джо Байденом. Музиканнти використали промову американського лідера у Польщі, в якій він він наголосив, що Україна досі незалежна та вільна. Ukraine is still independent and free – слова, які лягли у назву нового треку гурту. Пісню опублікували на Youtube-каналі гурту.

«Сьогодні Україну знає кожен, сьогодні нас підтримують мільярди, а «Слава Україні» лунає у кожному куточку світу. Цей трек – це наші слова вдячності всім, хто нас підтримує, всім хто пліч-о-пліч з українським народом виборює незалежність та стоїть на захисті всього цивілізованого світу. Завдяки зусиллям кожного, зараз ми можемо сказати: «Ukraine is still independent and free». Саме ці слова Джо Байдена описують нашу силу. Саме ці слова і лягли у назву нового треку від Мюслі UA», – прокоментували прем’єру творці треку.

Гурт Мюслі Ua із початку вторгнення відомі хітами «Вова, #баш їх, бл#дь», «Добрий день Everybody», «Остановіть ви цю х#йню». Музиканти від початку заснування гурту не показують свої обличчя, а також ніхто не знає їх імен.

Читайте також: На могилу легендарного Да Вінчі прийшла Ада Роговцева

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: