Гігантські акули напали на команду Netflix під час зйомок серіалу

Тигрові акули є дуже агресивними підводними монстрами
фото з відкритих джерел

Тигрові акули-гіганти накинулися на човен команди та прогризли у ньому дірки

Нещодавно трапилася ще одна історія, пов’язана з агресивною поведінкою акул. Хижаки нападають не лише на росіян у Єгипті. Величезні риби напали на знімальну групу Netflix, яка на Гаваях працювала над документальним серіалом «Наша планета 2».

Режисер серіалу Тобі Ноулан повідомив Radio Times, що тигрові акули-гіганти накинулися на човен команди та вигризли у ньому величезні дірки. Цей інцидент нагадував кадри з фільму жахів «Щелепи», адже розмір хижаків складав близько п’ятнадцяти футів (4,5 м).

Гігантські акули напали на команду Netflix під час зйомок серіалу фото 1

Продюсер серіалу Х'ю Корді в інтерв'ю Forbes пояснив: «Спочатку ідея полягала в тому, щоб зробити підводну зйомку з тигровими акулами, які плавали на мілководді біля острова Лайсан. Але першого дня, коли тигрові акули були зовсім близько, команда сіла в надувні човни, і дві акули напали на них. Це було схоже на щось із «Щелеп».

Знімальну групу охопив жах. Під час атаки акул люди були приблизно за 100 метрів від суші. Їм довелося швидко діставатися до пляжу, щоб висадитися на землю.

«Чи треба говорити, що вони не зробили жодного підводного кадру?» – додав Корді.

«Тигрова акула стрибнула на човен і пробила в ньому величезні дірки. Човен лопнув. Це було жахливо. Це була друга акула того дня, яка напала на нас. Така поведінка акул дуже незвичайна. Вони були неймовірно голодними, тому що їм могло не вистачити природної їжі. Вони просто намагалися схопити все, що траплялося у воді», – розповів Ноулан про інцидент.

У Відділенні водних ресурсів Гаваїв пояснили, що хоча ймовірність укусу акули на островах менше, ніж один на мільйон, тигрові акули все ж вважаються особливо небезпечними через великі розміри та невибагливу харчову поведінку.

Нові епізоди серіалу «Наша планета 2» із оповіддю британського телеведучого та біолога Девіда Аттенборо можна побачити на Netflix.

Додамо, що акула напала на російського туриста на березі популярної у відпочивальників Хургади в Єгипті. Інцидент стався приблизно за тридцять метрів від берега.

Читайте також: З акули, яка з'їла туриста у Єгипті, зроблять експонат для музею

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: