Газманова ледве не відмотузили в Дубаї за відмову говорити про війну в Україні (відео)

Рашист їздить по окупованих українських територіях з пропагандистськими виступами
фото з відкритих джерел

Ура-патріот очікувано відмовився засуджувати військове вторгнення Росії в Україну

Путіністу Олегу Газманову, який підтримує російську агресію в Україні та їздить по окупованих українських територіях з пропагандистськими виступами, прилетіло на одному з виступів за кордоном.

Як повідомляють телеграм-канали, інцидент стався в Дубаї, де ура-патріот виступав на новорічній вечірці. Під виконання однієї з композицій до нього підійшли двоє чоловіків. Спочатку не було зрозуміло, про що пропагандисту кажуть глядачі. В якийсь момент Газманов навіть спробував обійняти одного з них, однак тей відсторонився. Коли звуки музики стихли, стало зрозуміло, що чоловіки наполягають на тому, щоб виконавець озвучив своє ставлення до вторгнення його країни в Україну.

«Скажи, що ти за Україну. Скажи в мікрофон, що ти проти війни. Ти за війну?», – поцікавилися у Газманова. Той розгубився зовсім ненадовго і видав: «Хлопців, дайте відпочити». В мікрофон співак промимрив чергове привітання з новорічними святами та втік від чоловіків.

Раніше «Главком» писав, що співак Газманов, який публічно підтримує війну, вже має через це проблеми. Виконавець не може продати свою нерухомість у Латвії. Квартиру в одній з країн Балтії путініст придбав багато років тому. А в 2014 році, коли  артисту заборонили в'їзд до країни, він спішно залишив житло. Тим часом апартаменти щомісяця завдають співаку збитків. Він не здає житло, при цьому продовжує сплачувати за комунальні послуги та податки. Продати квартиру Газманову не вдається.

Читайте також: Ані Лорак згадала про найголовніше, що має в Україні

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: