Гаррісон Форд розплакався на прем'єрі свого фільму (відео)

80-річний актор розплакався на премєрі картини, попрощаючись із зірковою роллю
фото з відкритих джерел

На перегляд фільму «Індіана Джонс та реліквія долі» артист прийшов зі своєю дружиною

На Каннському кінофестиваль відбулася прем'єра п'ятого та останнього фільму про Індіана Джонса з Гаррісоном Фордом у головній ролі. 80-річний актор розплакався на премєрі картини, попрощаючись із зірковою роллю. Про це пише Variety.

На прем'єру фільму «Індіана Джонс та реліквія долі» артист прийшов зі своєю 58-річною дружиною Калісти Флокгарт. Жінка одягла на червону доріжку чорну сукню від бренду Zuhair Murad із колекції 2023 року. Ведучий представив їх, як Індіана Джонс і Каліста Флокхарт.

Під час офіційного заходу президентка кінофестивалю Айріс Кноблог вручила Форду почесну Золоту пальмову гілку за життєві досягнення та особистий внесок у розвиток кіноіндустрії. Про нагородження заздалегідь не оголошували, тож воно стало несподіванкою для актора. Під час нагородження на сцені продемонстрували відеоролик із нарізками із фільмів, у яких знімався Гаррісон Форд. «Кажуть, перед смертю ваше життя проноситься перед очима. Я щойно бачив, як все моє життя промайнуло переді мною», – зізнався актор зі сцени.

У новому та останньому фільмі Форд знову грає археолога Індіану Джонса. Дія відбувається у 1969 році на тлі космічних перегонів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: