Шахрайство від імені Алли. Галкін розповів, що його з Пугачовою затягли в грошову аферу

фото з відкритих джерел

Аферисти від імені відомих артистів просять у їх друзів гроші

Російський артист Максим Галкін, який нині з родиною мешкає в Ізраїлі, на своїй сторінці в Інстаграм виклав відео, в якому розповів про те, що імена – його та дружини, співачки Алли Пугачової використовують шахраї, щоб виманювати гроші.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

«Почастішали випадки шахрайства від мого імені, від імені Алли. З різних телефонів пишуть нашим друзям, колегам із проханням переказати гроші. Ми ні в кого грошей не просимо, з такими проханнями не зверталися, – сказав Галкін. – Усе це аферисти. Бережіть свої кошти”.

Також Максим розповів про сімейних друзів, які таки попалися на гачок аферистів та перерахували кошти: «Багато хто виявився людьми, в даному випадку, на жаль, дуже чуйними, і пересилали гроші. Прошу вас, не ведіться».

Раніше «Главком» писав, що співачка Лайма Вайкуле в інтерв'ю російській журналістці Ганні Монгайт, котра визнана Мін'юстом РФ іноземним агентом, назвала Аллу Пугачову «головною зіркою Росії». За словами співачки, Пугачову на російській естраді сьогодні замінити немає ким. Вона зазначила, що з нею не можуть змагатися артисти, які сьогодні «співають божевільні пісні з озвірілими обличчями та вдають страшно сумних». Водночас Вайкуле впевнена, що Пугачову критикує лише невелика група людей – «маленька, дурна та зла маса».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: