Фронтмен рок-гурту O.Torvald про свій будинок під обстрілами: Сусіда розстріляли в спину

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

 Музикант каже, що його родина не повернеться додому до закінчення війни

Женя Галич, фронтмен рок-гурту O.Torvald, який служить у лавах ЗСУ, розповів, як переживає розлуку зі своєю сім’єю, яка з початком повномасштабної війни живе в Польщі.

«Однозначно важко. Я розумію, що я втрачаю час, не бачу, як вони ростуть і розвиваються. Мені б хотілося бути поруч і вчити їх чогось. Але я розумію, що зараз маю нести відповідальність за себе і підопічних, але точно не за дітей і дружину, тому що ця відповідальність робить мене слабкішим», – зізнався Галич у програмі ЖВЛ.

Розповідаючи про дітей та дружину, які вже більше року живуть у Варшаві, Галич ледь стримує сльози – видно, що йому дуже важко дається розлука з рідними. Музикант каже, що його родина не повернеться додому до закінчення війни. На та є особливі причини: будинок музиканта під Києвом неподалік Житомирської траси опинився на лінії вогню на початку вторгнення росіян. Волонтери вивозили дружина артиста з маленькими дітьми Євою та Данилом просто під ворожими снарядами. «Мого сусіда розстріляли. Просто в спину... Наш будинок дивом уцілів. Там проходили бої», – каже Галич.

Раніше «Главком» писав, що Женя Галич висловився про актора Тараса Цимбалюка, який отримав повістку, але служити не хоче. Галич зізнається, що не розуміє позицію Цимбалюка, бо чимало його зіркових друзів змінили мікрофон на зброю і не вважають, що медійні люди корисніші в тилу.

Читайте також: Відома блогерка та співачка не змогла назвати дату Дня Незалежності України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: