Федишин в день народження загиблого брата показала відео, яке зняте перед його смертю

Ірина каже, що їх бабуся досі не знає про смерть Романа
фото з відкритих джерел

На кадрах – моменти підготовкки до бою, в якому і загинув брат Федишин

Артистка Ірина Федишин нещодавно втратила на фронті двоюрідного брата Романа Климковича. Побратими загиблого надіслали його рідним відео, на одному з фрагментів якого зафільмований Климкович. На кадрах – моменти підготовкки до бою, в якому і загинув брат Федишин. З перших днів війни Роман Климкович пішов добровольцем на фронт. Загиблому воїну було всього 34 роки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ірина Федишин 🎤Iryna Fedyshyn (@irynafedyshyn)

«Останнє відео, яке скинули побратими, коли ти збирався з хлопцями в той бій. Ти йдеш, і, навіть, тут, як завжди – посміхаєшся», – прокоментувала Федишин кадри, які виклала в день народження свого брата. «З Днем Народження, мій братику Ромчику. Тобі сьогодні 34. Дуже тебе люблю і дуже за тобою сумую. Не можу змиритися …. Ти наш Ангел! Наш Герой! Вічна тобі пам’ять і Царство Небесне», – написала Ірина.

Про загибель двоюрідного брата співачка дізналась від його побратимів. Виконавиця розповідала в соцмережі, що бійці намагалися винести його тіло з поля бою зразу після загибелі, але ситуація там дуже складна. В кінці березня Ірина написала в Інстаграм, що тіло її загиблого в Соледарі брата не можуть забрати більше місяця.

Читайте також: Молода дружина Павлика показала розкішний палац у Дніпрі, який у них забрали за борги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: