Енді Макдауелл відповіла хейтерам, які травлять через сиве волосся: Хочу бути старою

фото з відкритих джерел

Акторка каже, що вона стала людиною, яка «приймає та любить свій вік»

Голлівудська акторка Енді Макдауелл розповіла, що її часто критикують за сиве волосся – на думку багатьох, такий колір волосся робить 64-річну актрису візуально старшою. Останні роки актриса відмовилася від фарбування волосся і з того часу з'являлася на світських заходах зі своїм природним кольором.

«Я сміюся, коли хтось каже, що я виглядаю старшою, – розповіла Макдауелл журналістам. – Мені виповнюється 65, і ви думаєте, що я виглядаю на 75 тільки тому, що перестала фарбувати волосся?».

За словами Енді Макдауелл, така критика її зовсім не турбує – більше того, вона не проти виглядати старою. «Я хочу бути старою. Я втомилася намагатися бути молодою. Я не хочу бути молодою. Я вже була молодою. І була жінкою у віці, яка намагається бути молодою, докладаючи для цього зусиль. Багато зусиль. Я просто не можу підтримувати цей фарс», –  зізналася актриса.

Макдауелл додала, що кожен сам робить свій вибір. Вона зазначила, що сьогодні вона стала людиною, яка «приймає та любить свій вік». За словами актриси, зараз вона добре почувається через те, що виглядає на свій вік, але не може гарантувати, що думатиме так завжди. «Незважаючи на те, що зараз я почуваюся комфортно у своєму тілі, я не знаю, як я думатиму через 10 років. Не можу сказати, як я почуватимуся тоді», – додала Макдауелл.

Раніше вона розповідала, що відмовитися від фарбування її надихнула сестра, яка на рік старша за неї. Макдауелл також зазначила, що, відмовившись від фарбування, стала почуватися щасливішою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: