Дружина міністра оборони озвучила роль у голлівудському фільмі

Свою першу велику роль у дубляжі Юлія Зорій прийняла з великим ентузіазмом
Фото: пресс-служба ICTV

Телеведуча Юлія Зорій давно мріяла спробувати дублювати фільми і навіть закінчила спеціальні курси

Дружина міністра оборони України Олексія Резнікова озвучила роль у сімейній комедії «Мій домашній крокодил». Теледуча програми «Ранок у великому місті» на ICTV Юлія Зорій перевтілилася у харизматичну та яскраву місіс Прімм. Для телеведучої це дебютна робота у дубляжі фільмів, як і для музиканта Тараса Тополі, що також приєднався до озвучування цієї сімейної комедії.

Свою першу велику роль у дубляжі Юлія Зорій прийняла з великим ентузіазмом. Телеведуча давно мріяла спробувати дублювати фільми і навіть закінчила спеціальні курси. До того ж ця робота, зізналась Юлія, допомогла відволіктися від жахів війни.

«Я про це мріяла дуже давно. Десятиліття пройшло, і навіть не одне, –  каже Зорій. – Але за іронією долі мені вдалося це реалізувати саме під час війни. Я так відволікалась, це давало мені сили і я могла перезавантажуватися. Бо насправді це був новий цікавий для мене досвід, хоч і складний. Зізнаюся, думала, це буде для мене набагато все простіше».

Телеведуча зізнається, під час дубляжу намагалася передати характер і темперамент місіс Прімм, яка дуже їй імпонує – своїм ставленням до чоловіка та сина, а також умінням поєднувати родину та справу життя. Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя озвучив крокодила Ліла – екзотичного мешканця будинку, який ділитиме один дах з родиною Прімм. Голосом українського виконавця співатиме крокодил у кінотеатрах України. Виходить стрічка у кінопрокат 27 жовтня.

Про що фільм?

Крокодил на ім’я Ліл живе в Нью-Йорку, обожнює співати і намагається жити серед людей. Згодом Ліл зустрічає родину місіс Прімм, яка щойно оселилися в його будинку і зовсім не очікувала такого сусідства. Так починається нова мандрівка, сповнена пригод, гумору, незабутніх хітів та справжньої дружби.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: