Дружина Брюса Вілліса опублікувала відео з невиліковно хворим актором

У березні 2022 року стало відомо, що Брюс Вілліс назавжди залишає кіно
фото з відкритих джерел

Недуга не зламала зірку «Крепкого горішка»

Дружина актора Брюса Вілліса опублікувала в соцмережах відео. На ньому Брюс танцює та веселиться у заміському будинку. Грає з доньками – десятирічною Мейбел Рей та восьмирічною Евелін Пенн та виходить на прогулянки з дружиною Еммою.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Емма підписала ролик: «Ми не віримо в досконалість, але #oursummer2022 було дуже близько до цього. Насправді це була магія». Супроводжується відео піснею Марен Морріс «Bones», де йдеться про те, що можна пережити важкі часи, «якщо кістки міцні», «якщо в фундаменті немає тріщини».

У березні 2022 року стало відомо, що Брюс Вілліс назавжди залишає кіно. Близькі повідомили, що у 67-річного актора афазія. Існує кілька різних видів цієї хвороби – при одній пацієнт втрачає здатність складно вимовляти довгі речення, при іншій не може правильно назвати той чи інший предмет, при третій втрачає здатність розуміти мову, і так далі.

Афазія виникає в результаті ураження мозку, чи то інсульт, пухлина чи деменція. Але яка саме афазія у Вілліса, і що саме викликало цю недугу, ніхто, крім його рідних, близьких і лікарів, не знає. Навесні журналістам вдалося з'ясувати, що ще 2020-го Уіллісу було вкрай важко працювати. Наприклад, на зйомках фільму «Зі смерті» сценаристові довелося радикально скоротити його роль та прибрати всі монологи. Брюс грав за допомогою навушника, куди подавалися репліки – йому залишалося лише їх механічно повторити.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: