Дочка Єгорової зі сльозами на очах розповіла нові секрети з дитинства: Мати била

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Ровінська каже, що перестала спілкуватися з путіністкою задовго до відомих скандалів

Екстелеведуча каналу 1+1 та актриса Стася Ровінська в інтерв'ю журналістці Анні Олицькій для її ютуб-каналу заявила, що мама для неї – нікчемне створіння.

«Я їй не знаю виправдання. Мені здається, що це все могло бути якось до початку війни. Можливо, це ще якось можна було б виправдати. Але всьому є межа. Коли людина несеться і переходить її, я не можу і не хочу шукати цих виправдань. Для мене це нікчемне створіння взагалі. Не можу знайти жодних пояснень, правда», – прокоментувала Анастасія.

Ровінська вже не раз розповідала, що її стосунки з мамою зіпсувалися задовго до того, як телеведуча Єгорова «перефарбувалася» і стала строчити ганебні пасквилі на Україну: «Я дуже суворо виховувалась. Мама дуже строга. Я, наприклад, боялася повертатися додому. Я пам'ятаю, що я приходила, ми жили в приватному будинку, і я знала, що якщо мамина машина стоїть, то вона вдома. І якщо вона стояла, то я вже готувалася... Це могло бути будь-що. Ну, просто така атмосфера неприємна. Вона така людина. Ти живеш у постійній напрузі, ти постійно в чомусь винна. Це складно, коли не можеш розслабитися навіть у себе вдома».

Ровінська каже, що мама могла підняти на неї руку, причому без вагомих причин: «Я довгий час думала, що це нормально. Що це треба терпіти. Це ж батьки. І коли мені пишуть: «Так не можна, це ж твоя мама». Та можна. Не можна з дітьми так поводитися. Якщо ти відчуваєш, що це ненормально, і не важливо хто: мама, тато, чоловік, бабуся, подруга, – треба йти з цих стосунків... Я набагато краще почала почуватися, коли повністю перестала спілкуватися з мамою».

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: