Девід Бекхем перевтілився в старого чоловіка через «найстаршого ворога людства»

Колишній футболіст опублікував відео, присвячене боротьбі зі смертельною хворобою

Легендарний футболіст Девід Бекхем опублікував у соцмережах відео, на якому показав себе в образі старого чоловіка. Воно присвячене серйозному приводу: боротьбі з малярією в Африці. Ролик показує, як смертельна хвороба впливає людини. Бекхем не перший рік підтримує кампанію боротьби з малярією.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от David Beckham (@davidbeckham)

З'явившись в образі людини похилого віку (Бекхем виглядає приблизно на 70 років) він каже, що світ має перемогти малярію – «найстаршого і найсмертоноснішого ворога людства».

«Майбутнє, вільне від цієї хвороби, можливе за нашого життя. Ми повинні об'єднатися та сказати нашим лідерам, що ми не зупинимося, доки робота не буде зроблена. Приєднуйтесь до мене та заявляйте, що малярія має померти, щоб мільйони людей могли жити. Зараз боротьба важча, ніж будь-коли. І мені як батькові розбиває серце те, що кожні дві хвилини від малярії вмирає дитина», – каже колишній футболіст.

Кампанія «Підведемо межу під малярією» спонукає світових лідерів боротися із захворюванням. Вона спрямована на те, щоб надихнути філантропів, інвестувати кошти на порятунок африканських дітей від небезпечної хвороби.

Читайте також: Анджеліна Джолі з сином пообідали в Білому домі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: