Чоловік художниці Гапчинської несподівано повернувся з передової: зворушливе відео

Дмитро вирішив зробити сім'ї сюрприз і не попередив, що повертається додому
фото з відкритих джерел

Чоловік Євгенії Гапчинської перебуває на службі в ЗСУ від 24 лютого

Відома українська художниця на своїй сторінці в соцмережі розмістила зворушливе відео несподіваної зустрічі з чоловіком. Чоловік художниці Євгенії Гапчинської перебуває на службі в ЗСУ від 24 лютого. Дмитро несподівано повернувся з передової, чим розчулив дружину та дітей. Він вирішив зробити сім'ї сюрприз і не попередив, що повертається додому. Він постав перед рідними у військовій формі та з букетом ніжних хризантем. Побачивши коханого, Євгенія почала обіймати та цілувати його. А потім зворушливо сказала: «Привіт, мій зайчику».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Євгенія Гапчинська (@e.gapchinska)

Раніше «Главком» писав, що Євгенія Гапчинська на своїй сторінці помістила розповідь про те, як переживає страшні місяці війни: «Ніколи про себе нічого не писала раніше. Для всіх, кого цікавить, де я та як зараз живу. Мені скоро 48 років. У мене доросла дочка та чотирирічний син. Мій чоловік у ЗСУ з 24 лютого. Мій будинок знаходиться у Макарівському районі, біля Києва. Будинок був окупований росіянами, він побитий та пограбований. Зараз я у Києві. Відплакала, відрізала волосся. Бережу сина, молюся за чоловіка. Дякую Богу, що жива».

Влітку Євгенія Гапчинська розмістила знімки, на яких її чоловік Дмитро Гапчинський, котрий повернувся на один день додому з фронту, обіймає їхнього маленького сина. Женя зізналася, що хлопчик дуже тяжко переживає розлуку з батьком. «Сьогодні батькові 50 років! І він приїхав на один день. Дякую за 35 років разом із тобою. Мій найкращий», – написала Гапчинська.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: