Автори «Допоможе ЗСУ» представили нову шикарну композицію про світ «без русні»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Відео вже переглянули більше 600 тисяч разів

На YouTube набирає популярності кавер на відому вже пісню Chico & Qatoshi «Ластівки». Незважаючи на загальну схожість, автори кліпу кажуть, що це не пародія, а новий хіт.

У пісні співається про новий світ без Росії. В одному з епізодів фея приходить у гості до Попелюшки та виконує три її бажання: перейменовує площу Толстого на площу Стуса, змінює герб СРСР на герб України на статуї Батьківщина-Мати в Києві та примушує полетіти в небо пам'ятник російській імператриці Катерині в Одесі.

Відео вже переглянули більше 600 тисяч разів. Самий популярний трек музикантів «Допоможе ЗСУ» зібрав вже понад вісім мільйонів переглядів на YouTube і потрапив у топ музичних чартів. До повномасштабного вторгнення чернівчанин Микола Сопронюк (Qatoshi) вів розважальний блог в Instagram, а Роман Коваленко (Chico) писав біти для українських та російських виконавців. Зараз вони записують треки разом, збирають повні зали на благодійних концертах і купують авто для ЗСУ. В одному з інтерв’ю музиканти розповіли, як створювали «Допоможе ЗСУ».

Роман Коваленко переїхав з сім'єю до Чернівців після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Музику для треку «Допоможе ЗСУ» він написав ще до вторгнення в Києві для замовника, проте той передумав її купувати. «У Чернівцях ми з Колею сиділи, Коля спитав, чи є щось цікаве послухати. Я увімкнув цей біт, тоді був лише рядок «Допоможе ЗСУ». Просто в альтанці дописали трек», – розповів Chico.

«Коли ми вийшли покурити, записали відео в TikTok з єдиними рядками, які були на той момент і просто покивали головою. Без танців, без нічого. За першу добу люди зняли понад сто відео під цей трек. Ми зрозуміли, що їм подобається», – каже Qatoshi.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: