Автор пародії на Лорак, яка розірвала мережу, пояснила, чому відео викликало такий фурор

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Катерина Сергеєва каже, що записати відео її вмовила кума

Акторка дубляжу Катерина Сергеєва, яка нещодавно просто розірвала мережу пародією на Ані Лорак, припустила, чому її робота викликала такий фурор.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Катерина Сергеєва 🇺🇦 (@katerinna_sergeeva)

«Я не очікувала, що буде така реакція. Кажу це абсолютно щиро. Пародії я вирішила робити у жовтні минулого року після масованого обстрілу Києва. Я просто не могла впоратися з обуренням від того, що відбувалося, тому це був мій внутрішній прорив на своєму фронті. І дійсно жодна із попередніх пародій настільки не вибухала. Я бачила, що у людей є цікаві реакції на мою роботу, але саме Лорак, як виявилося, стала вимогою сьогодення, адже люди хотіли дати їй відповідь», – розповіла Катерина в інтерв’ю КП.

«Зробити таку пародію мене попросила моя кума. Вона записала мені повідомлення, я його спочатку навіть не дуже зрозуміла: «Ти це дивилася? Бо ми вже це дивитися не можемо.  Це жах, як так можна, треба щось робити, нам треба якось відповідати». Але можливості прокоментувати це інтерв’ю не було: були вимкнені коментарі. І я подумала: «Напевно, люди хочуть щось сказати. Але де? Куди їм писати? Адже хочеться, щоб знали, як це для нас виглядає, як це для нас боляче», – продовжує Сергеєва.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Катерина Сергеєва 🇺🇦 (@katerinna_sergeeva)

«Як би ми не жартували, але все одно це якийсь біль, драма, трагедія, коли таке говорить народна артистка України. Оці закиди, що їй щось казали, і вона поїхала, бо вже не могла… Та ніхто ж її не ображав! Мені здається, після 2014-го більше Лободу пресували. Тому люди і сприйняли слова Лорак дуже боляче. Але оцей сміх, я так розумію, і дозволив зняти напруження, він викликаний тим, що ми змогли відповісти. Тому, думаю, саме цю пародію і підхопили»

Акторка каже, що такі персонажі, як Лорак, більше тригерять українців, ніж, скажімо, ті ж Симоньян, Скабєєва: «Бо це люди, які точно знають, як тут все влаштовано, як все було і як є. Вони точно знають, що нікого тут не утискали, що не треба було сюди бігти і всіх визволяти. Якби вона, наприклад, сказала, що в неї спалили будинки, квартири, машини, що її змушували говорити українською – інакше вб’ють, ми б розуміли, що вона дуже ображена. Але ж такого не було. І вона собі спокійно живе – от і все».

Читайте також: Молода дружина Павлика показала розкішний палац у Дніпрі, який у них забрали за борги 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: