Анжеліка Рудницька замутила з солістом гурту «Аква Віта»

Ремікс на пісню «Вірю» створений у колаборації із зіркою 90-тих, лідером гурту «Аква Віта» Ігорем Баланом
фото з відкритих джерел

Співачка презентувала ремікс на пісню «Вірю»

Пісня «Вірю» в репертуарі Анжеліки Рудницької з‘явилася після її поїздок на фронт у 2014 році. У треку війна відзеркалюється крізь емоції жінки, яка чекає з фронту коханого і вірить у його повернення. Нині співачка презентувала ремікс на відому композицію.  

У 2015 році вийшов зворушливий кліп «Вірю!», у якому з Анжелікою знявся оборонець Донецького аеропорту Микола Тихонов. Прем‘єра кліпу відбулася на великому екрані в переповненому глядачами культовому кінотеатрі «Кінопанорама». Під час прем‘єри зібрали кошти на операцію пораненому захиснику України і врятували йому ногу.

Останній рік тема війни актуалізувалася в суспільстві, як і тема жінки-берегині, яка огортає країну і захисників своїми молитвами, волонтерською допомогою, любов‘ю і вірою в Перемогу. Ремікс на пісню «Вірю» створений у колаборації із зіркою 90-тих, лідером гурту «Аква Віта» Ігорем Баланом.

Раніше «Главком» писав, що у Лаврі на свята пролунала старовинна щедрівка «Роди, Боже, жито!». Анжеліка Рудницька розповіла найцікавіше про особливу обрядову пісню.

«Колядки і щедрівки – це особлива тема, бо це звернення до Бога. А все, що людина робить для Бога – творить особливо гарно, пафосно, трепетно, дбайливо. Ми можемо ходити в звичайному житті в кросах та спортивках, а в церкву – одягаємося в найкраще. І поводимся там інакше. Щедрівка «Роди, Боже, жито!» особлива – це заклинання, вимолювання в Бога щедротів на наступний рік. Коли ти виконуєш такі речі – переповнює особливе відчуття, бо торкаєшся старовини, автентики. Пісні – це ниточка, яка нас повязує з предками. Це наш код, який нікому не вдалося знищити. Дуже круто, що ця композиція прозвучала в церкві! І взагалі дуже класно, що ПЦУ долучає українську автентику – сплав церковоного і народного. Це завжди додає сили і одним, і другим», – розповіла Рудницька.

Читайте також: Пішов від дружини до мене. Акторка Варлей приголомшила правдою про стосунки з Цимбалюком

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: