Ален Делон в інтерв’ю з Зеленським: Я ніколи не буду таким, як ви

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Зеленський відзначив акторський талант Делона: «Я ніколи не був таким великим актором, як ви»

Президент України Володимир Зеленський дав в Києві інтерв'ю французьким ЗМІ. В кінці бесіди відбулося пряме включення з французьким актором Аленом Делоном з Парижа. Запис їхньої розмови опубліковано на YouTube-каналі Ouest-France.

«Чому Ален Делон з’явиться під час інтерв’ю з Володимиром Зеленським?»  – інтригували французькі ЗМІ напередодні. «Його присутність пояснюється більш особистими причинами. Український президент, колишній актор, справді є шанувальником Алена Делона», – писали в пресі.  «Він запросив мене до Києва на зустріч. Він сказав, що знає мою кар'єру як свої п'ять пальців і цінує фільми, в яких я знімався», – розповів Ален Делон в інтерв’ю перед бесідою з президентом України.

На початку діалогу Зеленський зазначив акторський талант Делона. «Я ніколи не був таким великим актором, як ви», – заявив він. Делон у відповідь прокоментував президентство Зеленського: «Я ніколи не буду таким гідним президентом, як ви».

Після обміну компліментами Зеленський пожалкував, що трохи погано чує переклад слів Делона, але пізніше, схоже на все, ситуація виправилася.  

«Я дуже радий, що ви підтримуєте Україну, для нас дуже важливо, коли беруть участь відомі люди. У кіно трагедія триває півтори-дві години і закінчується. Ми дуже сподіваємось, що ця війна закінчиться», – сказав президент України.

За словами Зеленського, він дуже вдячний Делону за таку небайдужість, бо «слово є такою самою зброю, і б’є так само сильно, як інша зброя». Коли зайшла розмова про Путіна, Зеленський розповів, що президент Росії не сприймає українців окремою нацією, а всіх, хто думає інакше, вважає «расходным материалом».

«Путін чудово розуміє, що робить. Він знає, скільки гине людей. Просто для нього це невіддільна частина плану, – продовжив Зеленський. – Історично вони програють, але найвищу ціну заплатять люди на цій землі. Багато чого живого загине».

На думку Зеленського, президент сусідньої держави хоче відновити СРСР та змусив більшість своєї нації повірити у те, що він робить правильно.

«Є соцмережі. Ми розуміємо, як люди реагують. Багатьом зламали мозок інформаційною війною, брудною інформацією. Багато хто збожеволів і радіє, коли нас вбивають. Це має страшний вигляд», – додав глава держави.

«Ви не заслуговуєте на те, що переживаєте, не заслуговуєте на те, що зараз переживає Україна, що переживає ваш народ, – сказав Ален Делон. – Найбільше на світі ви заслуговуєте, щоб війна закінчилася. Ви нічого не зробили, щоб її спровокувати. Є речі, які я не розумію. Цю війну я не можу прийняти. Коли я бачу, як ви страждаєте щодня, як вмирає народ, вмирають діти, вмирають тварини, це викликає в мене відразу».

«Якби я був на 50 років молодшим, я вступив би в армію України», – додав 86-річний французький актор. Раніше «Главком» писав, що Ален Делон вперше від минулого року з'явився на публіці з однією метою: підтримати Україну в боротьбі з агресором.

«Те, що відбувається в Україні, мене глибоко засмутило і зворушило, тому я борюся за українців», – розповідав знаменитість французькому телеканалу BFMTV. Раніше актор брав участь у спеціальній програмі про українського поета Тараса Шевченка. Француз прочитав кілька рядків вірша в ефірі.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: