Актор «Кварталу 95» показав, як правильно збивати іранські дрони-камікадзе

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Артист Юрій Ткач потішив шанувальників кумедним відео

Актор «Кварталу 95» Юрій Ткач зняв чергове гумористичне відео, в якому показав, як збиває іранські дрони-камікадзе. Потішний ролик артист виклав на своїй сторінці в Інстаграм.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Юрій Ткач 🇺🇦 (@yuriy_tkach)

«Потрібно десь знайти, з чого стріляти по дронах. Вирішив купити собі найкрутішу гвинтівку – дорого. Просто рушницю – також дорого. Зрозумів, що за мій бюджет я можу купити тільки водний пістолет. Хоч ці шахіди і поганої якості, та збивати із водного пістолета буде якось довго. Та і вночі, особливо з вогнепальної, не постріляєш», – розмірковує в ролику актор.

Собі в допомогу артист вирішив взяти собаку: «Іранські дрони називають «мопедами». Взяв собаку, щоб подавала сигнал, вони ж завжди гавкають на мопеди, що проїжджають. Посадив собаку на посту, він почав гавкати. Прибіг на балкон, почав атаку. Влучив! Правда, у доставщика піци, який приїхав на мопеді».

Тоді Ткач вирішив просити допомоги у товариша, котрий служить у ЗСУ: «Він сказав, що я дарма займаюся цією справою, і додав, що ЗСУ професіонали і нас захистять. А нам краще допомагати армії та ходити в укриття під час тривог».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: