Ада Роговцева показала, чим займається, коли вимикається світло

фото з відкритих джерел

Акторка Ада Роговцева розмістила в соцмережі патріотичне відео, щоб підтримати українців

Легендарна 85-річна актриса Ада Роговцева на своїй сторінці у Фейсбук розмістила відео зі свого будинку під Києвом, в якому читає вірші Лесі Українки.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ада Роговцева (@ada_rogovtseva)

Ада Роговцева разом з дочкою – режисером Катериною Степанковою читає вірш Лесі Українки «Як дитиною бувало». «У Києві темно. Лесине слово горить», – підписала Ада Роговцева відео.

Раніше «Главком» писав, що найвідоміша акторка України показала себе за незвичним заняттям вдома. Актриса Ада Роговцева на своїй сторінці у Фейсбук розмістила світлину зі свого заміського будинку, яку підписала: «Я в селі. На своїй землі. Горіхів вродило щедро. Тож колоти, чистити. І будуть хлопцям та дівчатам на фронт горіхові коржики. Тримайтеся, рідні! Ми маємо вистояти!»

Ада Роговцева з початком вторгнення росіян в Україну волонтерить у себе вдома. У своєму будинку артистка організувала, за її словами, повноцінний штаб, куди захисники приходять помитися, випрати одяг та поїсти домашньої їжі.

«Нам усім зараз щось говорити дуже важко. Короткі слова не хочуть виходити. Лише почуття ненависті. Тільки почуття, щоб справедливість було встановлено. Щоб була правда на моїй українській землі, – розповідала Роговцева. – Я не можу усунутись, нічого не робити. Я волонтер вдома. Хлопці приходять митись, я їм віддаю вже чисту білизну. Вони приносять у пакетику мокрі шкарпетки, то я їм з такою радістю віддаю ці чисті шкарпетки. Я їх годую. Поки в мене було щось, варила своє. А тепер мені приносять: суп стоїть, каша, картопля, все готове. Вареників сьогодні передали. Я стежу, щоб їм, коли зайшли до будинку, було чисто і ситно».

«Коли вночі сидиш у підвалі, неприємно. А коли ти цілий день щось робиш, то не страшно. І час біжить дуже швидко. Я пишаюся тим, що люди, які на передовій, саме такі. Люди, які зараз страждають, такі. Це мужній, чудовий народ. Моя дочка та невістка зараз волонтерять – вони дуже допомагають нашим людям. Особисто мені зовсім не страшно – я народилася оптимісткою, і останніми роками у мене народилися нові риси. Я навчилася ненавидіти, і я справді ненавиджу вбивць. Ненавиджу людей, які піднімають автомат на дитячі лікарні, дітей та жінок», – додала актриса.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: